Swe Assistans är bolaget med personligt engagemang i varje assistansanvändare.

Vårt mål är att erbjuda den allra bästa assistansen utifrån var och ens behov och önskemål. Vi har ett nära samarbete med våra assistansanvändare och personal, för allas trygghet finns vi tillgängliga hela dygnet årets alla dagar.

Vi har varit verksamma i branschen sedan 2005 och har under åren samlat kunskap inom alla nödvändiga områden vilket gör oss till ett stabilt och tryggt företag. Vi startade Swe Assistans för att kunna erbjuda ett privat alternativ till den kommunala assistansen med tyngdpunkten på att det ska vara personligt.

Du som ännu inte har personlig assistans men önskar ansöka om insatsen kan vända dig till oss för råd och stöd. Vi har mångårig kompetens inom nyansökning av personlig assistans.

Hur det går till om du vill bli kund:
  • Du hör av dig till oss, vi bokar in ett möte som sker där du önskar.
  • Om vi båda känner att vi vill samarbeta skrivs ett avtal. Vi tillsammans bestämmer när uppdraget ska börja och om det behövs nyrekrytering av assistenter. I så fall börjar rekryteringen nu. Ev medföljande assistenter anställs.
  • Uppdraget börjar hos oss den dag vi kommit överens om.
  • Du kan alltid nå oss via telefon eller mail vid frågor och funderingar kring personlig assistans.
  • Vi har kollektivavtal med Vårdföretagarna-kommunal.
  • Swe Assistans verksamhet är godkänd av IVO.

Vi har ett nära samarbete med våra assistansanvändare och personal, för allas trygghet finns vi tillgängliga hela dygnet årets alla dagar.